25 noiembrie, 2013

Carte " Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului"

" Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului" - Lungul meu drum spre credinţă de
Klaus Kenneth
...nici ateismul, ocultismul, ezoterismul sau drogurile nu îi pot umple golul lăuntric. Abia întâlnirea dramatică cu Dumnezeul cel Necunoscut, într-o situaţie limită, marchează începutul unei preschimbări a vieţii sale, o schimbare neaşteptată şi îndelungă, care capătă un făgaş final prin ajungerea „acasă”, în Ortodoxie...
Descriere:
Marcat de o copilărie zbuciumată, lipsită de dragoste şi plină de abuzuri, Klaus Kenneth, exclus de societate, porneşte în căutarea dragostei şi adevărului, pe un drum primejdios, presărat cu dezamăgiri. Căutarea sa, pecetluită de ură şi moarte, îl poartă vreme de doisprezece ani în lungul şi în latul Europei, Asiei şi Americii, din ţările arabe până în India şi Thailanda, din Israel până în Brazilia şi Alaska, şi către marile religii ale lumii, precum hinduismul, buddhismul sau islamul. Dar nici una dintre ele, după cum nici ateismul, ocultismul, ezoterismul sau drogurile nu îi pot umple golul lăuntric. Abia întâlnirea dramatică cu Dumnezeul cel Necunoscut, într-o situaţie limită, marchează începutul unei preschimbări a vieţii sale, o schimbare neaşteptată şi îndelungă, care capătă un făgaş final prin ajungerea „acasă”, în Ortodoxie. Toate acestea sunt relatate de către autor într-un mod viu şi captivant, fără a ascunde nimic din cele ce s-au întâmplat. Astăzi, Klaus Kenneth, în vârstă de 63 de ani, locuieşte în Fribourg (Elveţia). În numeroasele sale conferinţe şi emisiuni radio şi TV vorbeşte despre experienţa sa de viaţă şi credinţa sa dreptslăvitoare în Hristos.
Parerea mea: o carte autobiografica, care se citeste foarte usor si ai multe de invatat din ea (mai ales pentru cei care inca nu si-au gasit propria calea in viata, din punct de vedere spiritual).

Alte detalii aici,  aici si aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu