16 mai, 2012

Rugaciune care dezleaga in 9 zile tot ce a fost legat.

Pentru aceasta trebuie sa fii pregatit, adica spovedit de pacate. In timpul celor 9 zile, daca esti femeie nu trebuie sa ai ciclu. Daca iti vine, trebuie sa reiei cind nu ai.
Se posteste 9 zile, tinindu-se post negru luni, miercuri si vineri, pina la ora 24. In fiecare zi se fac urmatoarele rugaciuni:
Ziua se fac 40 de metanii, plus rugaciunile tale zilnice sau Tatal Nostru spus cit mai des. Seara, dupa ora 22, mai bine spre ora 24, faci rugaciune. Se face Acatistul Mintuitorului si se aprind 9 lumanari, asezate in forma de cruce. Daca nu ai Acatistier spui Tatal nostru astfel: 3 metanii plus Tatal nostru plus Rugaciunea de cerere si repeti aceasta pina faci 40 de metanii.
Atentie:
-Cine nu poate duce postul pina la ora 24, il poate opri la ora 18 sau la ora 21 si poate minca DOAR O MASA DE POST. Daca ai mincat de 2 ori, ti-a furat diavolul postul.-In cursul zilei sau cu 2 ore inainte de masa, iei o bucatica de Anafura plus un paharel mic de aghiazma facuta cu molitfele sfintului Vasile. -Lumanarile pe care le aprinzi se lipesc pe o tava sau o placa de faianta sau caramida. Ele TREBUIE SA ARDA COMPLET. Aceasta este important.

Rugaciune de cerere:
Dezleaga Doamne toate vrajile, farmecele si blestemele cu care m-au legat vrajmasii mei stiuti si nestiuti, dezleaga-le si intru nimica sa se prefaca. Cearta duhurile necurate, pe pustiu sa se duca, unde om nu locuieste, si apoi la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine robul tau (numele) apara-ma.

Vei vedea cum incep sa se nelinisteasca anumite persoane dintre cunostinte, chiar si rude. Cei care devin nelinistiti vor neaparat sa vina la tine. Uneori iti cer socotela:pentru ce li se intimpla lor necazuri? Vrajitorii in timpul rugaicunilor isi primesc fiecare ce a trimis. Vezi pe cei nelinstiti-acestia sint vrajitorii. Nu le spui nimic, dar ii pomenesti in rugaciune.
Zici:
Dezleaga Doamne, toate vrajile cu care m-a legat vrajmasul meu(numele), dezleaga-le. Dezleaga si intru nimic sa se prefaca, alunga duhurile necurate, pe pustiu sa se duca si la mine sa nu se mai intoarca, iar pe mine, robul tau (numele) iarta-ma.

In timpul rugaciunii, cere:
Dezleaga Doamne, darul de bani, de casa, de imbracaminte, de incaltaminte, darul de Cununie, priceperi ca:priceperea de a face bani, de a face curat, memoria, puterea de munci cu pricepere si spor, etc (tot ce crezi ca ti-a fost legat). AMIN!

"Sfintilor Arhangheli Mihail si Gabriel, duceti nevrednica mea rugaciune si nevrednicul meu post la bunul Dumnezeu, pentru iertarea pacatelor mele, ale parintilor mei, ale bunicilor mei, ale celor adormiti din neamurile noastre, ale mosilor si stramosilor pana la al noualea neam si-mi daruiti mie implinirea dorintei mele (spui dorinta)".

DIN CARTEA PARACLISUL SI CITEVA DINTRE INVATATURILE PREACUVIOSULUI PARINTELUI NOSTRU ILARION ARGATU 

[Sursa]www.parinteleargatu.ro

7 comentarii:

 1. In timp ce scriu ma intreb de ce o fac. Cam cat de retard;inapoiat;ignorant si indoctrinat ar trebui sa fii pentru a vedea textul asta ca altceva decat voma unei minti bolnave inecata in vanitate si aroganta. Incerc sa nu-mi pierd complet compasiunea pentru bipezii cu carenta de materie cenusie e se autointituleaza oameni. Preacuviosul parinte? Poti sa fi prea cuvios sau PREA credincios, sau prea smerit? Titluri ce isi iau fariseii si le accepta mandri ca ritualurile lor cu iz de vrajitorie tiganeasca sunt numite rugaciuni. A uitat sa specifice luna plina si apa neinceputa. uite asa am pierdut eu 3 minute din viata. Ma bucur ca vad dincolo de fum.....

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca noi, dupa cum spui tu :"ne autointitulam oameni", atunci tu CINE esti? personal pentru mine nu conteaza :))))) mrs de comentariu...

   Ștergere
 2. Hristos a inviat, eu nustiu cine mia facut vraji si ce spun acolo in rugaciune?ca nu reusesc sa intorc datoriile am o multime de necazuri ,certuri cu fratii ,luminarile le cumpar de la biserica ? am incercat sa fac aceasta rug dar a 2 zi am renuntat mersi mult o zi buna

  RăspundețiȘtergere
 3. RUGACIUNE
  > >
  > > Te rog să nu rupi lanţul. Ai de rostit 33 de cuvinte.
  >
  > >
  > > "Dumnezeu, Tatăl nostru, mergi prin casa mea şi-mi ia
  > toate grijile
  > > mele şi bolile şi Te rog să mă insotesti peste tot
  > şi să vindeci
  > > familia mea, în Numele Domnului nostru Iisus! Amin!"
  > >
  > > Această rugăciune este foarte puternică. Trimite la
  > 12 persoane si iti
  > > poate aduce o binecuvântare sau poate un
  > răspuns la ceva (o rugăciune,
  > > o cerere), care a fost mult aşteptat.
  > >
  > > Nu rupe lanţul. Incetează ceea ce faci acum, Roaga-l
  > pe Dumnezeu şi
  > > trimite acest mesaj mai departe. Uită-te la ceea ce
  > face El!

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut unde se zice robul tău pot sa zic mai multe nume sora fratele tata multumesc mult

  RăspundețiȘtergere
 5. stiu pe cineva care dezleaga farmecele.trebuie sa mergeti personal.pt mai multe amanunte va las mailu meu titus_man_player_24@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere