18 noiembrie, 2011

Arme psihotronice în Romania şi în lume

Revenim asupra acestui subiect cu o mica completare.
Pe net circula doua filmulete care ne vorbesc despre armele psihotronice din Romania si lume. Ba chiar este publicata o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii si mesajul lor. Orasele principale afectate de astfel de instrumente sunt aratate a fi Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Galati, Constanta, Arad, Timisoara, Craiova si Focsani.
   Orele de emisie sunt indicate 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21 (verificate de mai multe persoane). Mesajele sunt de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice. In opinia autorilor, gandurile si emotiile pe care le emitem, de cele mai multe ori nu sunt generate de noi. Influentele acestor instrumente se fac simtite zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare. Asta nu îi scuteste pe romani de disciplina, mai ales ca fiecare este responsabil pentru faptele sale. Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara, se arata in aceste filmulete, efectele lor sunt destul de puternice si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si pe plan direct. Asta dupa ce romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal. Romanul este indiferent si, cum afirma autorii filmuletelor, manipulat zilnic sa fie indiferent. Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe.
Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania . Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.
Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe.
Caci, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca "sunt singur, ce pot face eu?". Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.
[Sursa]

6 comentarii:

  1. o recomandare pe care o fac cu mult drag pentru parintii a caror copii se trezesc in fiecare seara in jurul orei 22.30 - fosta 21.30 pana la 31 octombrie - plangand si fiind tare speriati. acesti copii care desi "treziti" fiind si aflandu-se cu ochii deschisi vad cu totul altceva decat noi si pe care nu-i putem scoate din aceasta stare pana cand "transmisia" nu se termina, trebuie dusi imediat la un robinet de pa rece si bagati cu mainiele in aceasta. apa rece fiind un bun conductor pentru astfel de "energii" face ca acestea sa paraseasca imediat trupul copilului. in acest fel reusim sa intrerupem aproape instantaneu transmisia, copilul reintrand imediat ce este repus in pat in somnul sau de dinainte.
    deasemenea pentru a fi recunoscut atacul energetic de catre parinti, el are ca termen de manifestare aprox. 15 min. odata cu incetarea lui desi copilul se afla cu ochii deschisi, el adoarme imediat.
    ...insa va recomand sa nu asteptati sa treaca acele 15 minute si sa folositi metoda cu apa rece astfel incat "prajala" sa fie cat mai scurta.
    ca solutie pe termen lung este realizarea unui cerc in forma de cupru in jurul patului. energia emisa de catre cupru formeaza un "baraj" in calea oricaror atacuri energetice sau unde electromagnetice de oricare ar fi ele.
    pentru parintii care se intraba de ce unii copii aflati in zonele atacate nu resimt acele efecte, vreau doar sa le spun ca atacurile energetice au loc intr-o anumit banda de frecventa. nu toti copii aflati in somn "ating" acea frecventa astfel incat sa se conecteze prin somn la...

    RăspundețiȘtergere
  2. asteptam continuarea comentariul, astfel afland metode noi, multumesc.
    P.s. eu ma trezesc in fiecare dimineata la 4, fosta ora 3 de aproape un an...e un chin..cu care te obisnuiesti...la inceput credeam ca alta e cauza...dar m-am convins ca sunt atacurile psihotronice...cautam solutii si metote...multumim

    RăspundețiȘtergere
  3. ... la comentariul de mai sus, vreau sa adaug ca ar fi bine ca in camera in care se doarme sa nu existe nici un aparat electrocasnic. daca totusi exista, ar fi bine sa fie scoase inainte de somn din priza. acesta amplifica destul de puternic "emisia". ca si ex. fenomenul este la fel ca si cel din zonele rurale in care nu exista semnal de telefon mobil dar daca te asezi langa un stalp de curent electric iti apar 2-3 liniute de semnal pe telefon.
    in cazul telefonului mobil, simpla lui inchidere nu este de ajuns. ori ii scoateti bateria ori il bagati intr-un pachet de biscuiti - genul clasic de pachet cu staniol -
    exista multe alte metode de protectie... cele de mai sus sunt cateva din cele mai simple si la indemana masuri care nu implica cursuri, initieri, costuri, timp si nici nu presupun vizibilitate publica. bafta voua tuturor !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut! Ma bucur ca gasesc din ce in ce mai multi oameni care se preocupa de astfel de fenomene. De ceva vreme am si eu probleme de genul asta, am crezut ca sunt cauze interne dar se pare ca nu este asa. ma trezesc brusc pe la 4.00 si imi este foarte rau, dureaza ceva pana ma linistesc. nu apar mereu de aceea am crezut ca ar fi de la alimentatie. probabil ca sunt afectati oamenii care au o anumita vibratie. O sa ma documentez mai bine.
    Multumesc pentru informatii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru a contracara atacurile purtati la mana o bratara rotunda din sarma de cupru cu capetele legate(pentru a forma un cerc inchis)

    RăspundețiȘtergere