15 iulie, 2010

Fenomenul 11:11

11:11 , 22:22, 12:34, 12:11, 13:11, 14:11
Toate aceste combinaţii de numere sunt întâlnite zilnic de oameni de pe tot globul. Cea mai des întâlnită combinaţie este 11:11, iar aceasta apare cel mai des pe cadranele ceasurilor electronice. În momentul în care am întâlnit de mai multe ori combinaţia 11:11 am făcut o mică căutare pe google. Am descoperit că foarte mulţi oameni văd aceste numere dar am descoperit şi faptul că mulţi acordă interpretări diverse asupra fenomenului. Să o luăm pe rând:
1. Uri Geller zice că cei ce întâlnesc aceste numere au o misiune de realizat sau trebuie să îndeplinească ceva pozitiv. E destul de simplu, Când ceva ţi se pare că nu e la locul lui, ia-l ca pe un lucru pozitiv şi totul o să fie bine. Uri a aplicat regula generală şi asupra fenomenului 11:11. Ideea este că trebuie să gândeşti pozitiv şi să fii optimist în privinţa oricărui lucru dubios.
2. Un alt nene, pe nume Gary L. Johnson ne spune că planeta noastră este într-o continuă stare de ascensiune din dimensiunea a 3-a în dimensiunea a 5-a. Se presupune că acum ne-am afla în dimensiunea a 4-a, iar corpurile noastre încearcă să treacă dintr-o stare în alta. Practic, dintr-un corp uman, într-un corp luminos. Această trecere nu poate fi evitată, iar respectivul ne oferă calea cea mai simplă de a face faţă “mutaţiei”. Desigur, trebuie să cumperi cartea scrisă de el. Deci, e foarte clar că e o bazaconie comercială.
3. A treia interpretare este cea a unei tipe, “Solară”. Un fel de “Mama Omidă” de la noi. Ea spune că 11:11 este “un apel de reamintire al scopului tău adevărat aici, pe Pământ.” Numerele de genul 11, 22, 33 le numeşte numere maestre şi le atribuie aceleasi semnificaţii. Ideea ei ar fi că te afli pe drumul cel bun al evoluţiei noastre pe pământ.
  Tot Solară ne vorbeşte şi despre existenţa a 11 porţi ce funcţionează la frecvenţe şi nivele diferite de energie. Acestea, odată activate pot fi accesate oricând. Adepţii acestei teorii se strâng la “deschiderea unei porţi” şi fac o chestie gen “Spirala MISA”.
Este foarte dubios că de la tipa asta Solara pot percepe mai multe interpretări, unele ce nu le-am mai scris. Oricum ai lua-o te învârte şi te ameţeşte cu tot felul de teorii până începi să crezi în ceva neexistent.
Interpretarile continuă, ajungând până la o legatura cu 11 Septembrie 2001.
Interpretarea mea: După o lectură mai amplă, mă aproprii de opinia lui Uri Geller - persoanle care observă des acest fenomen au o anumită misiune de indeplinit.
Tu ce crezi despre acest fenomen? Ţie ţi s-a întâmplat vreodată ?

[Sursa]
Informaţii mai ample în engleză şi rusă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu