28 februarie, 2010

Cine sunt Annunnaki?

Credeti ce vreti...eu una inca cercetez...Dar in mare parte aceasta sunt informatiile referitor la subiectul "Annunnaki".
Conform cercetarilor lui Zecheria Sitchin, exista o a 10-a planeta a sistemului nostru solar (stiuta de unii oamenii de stiinta ca Planeta X). Planeta Nibiru nu este cunoscuta astronomilor moderni din cauza orbitei sale foarte eliptice (afeliul planetei este la o distanta de pana la opt ori mai mare decat cel al lui Pluto). Prin urmare, Nibiru este departe in cosmos si se apropie, daca totul e conform descifrarilor (accentuez descifrarilor, caci stiintific cica este inexistenta sau asa se doreste a se mentine pozitia oficiala).
Asadar, planeta Nibiru trece prin sistemul nostru solar o data la 3600 de ani. Aceasta teorie controversata se bazeaza pe descifrarea unor vechi texte sumeriene de catre Zacheria Sitchin. Textele isi au originea in primul capitol din Biblie, Geneza. Sitcin si-a petrecut zeci de ani ca arheolog si istoric in Orientul Mijlociu, cautand scrieri vechi ale civilizatiei sumeriene. El spune ca aceasta planeta este locuita de catre Anunnaki (Nefilim, gigantii din Biblie. Nefilim se traduce adesea ca gigant,o traducere care nu este tocmai justa. O definitie mai buna ar fi "acei care au coborat","acei care au venit jos". Cuvantul anunnaki din textele sumeriene se traduce ca: "acei care au venit din cer pe pamant"). Sitchin i-a identificat pe Nifilim ca fiind aceiasi cu Anunnaki. Desi nu oficial, toti istoricii si teologii de seama sunt de acord ca o parte din Vechiul Testament, si anume Geneza se inspira din vechi texte sumeriene. Enuma Elish , cartea creatiei la sumerieni, si Geneza au o varietate de asemanari. Povestiri despre Marele Potop se gasesc si ele in amandoua religiile, ebraica si sumera. O concluzie inevitabila este ca Anunnaki au fost la fel de reali ca Moise, Noe si Abraham.
Sitchin crede ca Anunnaki au venit pe Pamant acum 485.000 de ani de pe planeta lor, Nibiru. Ei erau o rasa de extraterestri care aveau o viata foarte lunga, ce uneori ajungea pana la 500.000 de ani. Laurence Gardner, un alt arheolog, reduce durata de viata a Anunnaki-lor la 50.000 de ani si specifica faptul ca nu erau nemuritori.
Anunnaki au venit pe Pamant pentru un singur motiv anume. Sa caute aur. Nu are nimic a face cu valoarea sa, ca metal pretios, le trebuia aurul pentru ca atmosfera planetei lor se deteriorase, iar aurul era singurul metal care ar fi putut sa o refaca. Astfel, au venit pe Pamant, l-au colonizat, au minat, au construit o baza pentru aeronavele lor in zona unde se situeaza astazi tarile Iran si Irak, si au trait intr-un fel de societate idealista, o colonie mica pentru un timp scurt, apoi au plecat. S-au intors cand Pamantul era mai populat si au amestecat ADN-ul primatelor cu ADN-ul lor, creand astfel o rasa de sclavi care urma sa lucreze in mine, ferme si alte inteprinderi in Sumeria. Ei au creat omul, Homo Sapiens, prin manipulare genetica cu ei insisi si omul maimuta Homo Erectus.
La inceput Nibiru, care este o planeta-nava, avea o orbita pe care o completa in 25 920 de ani, ceea ce inseamna distanta de la Rizq, planeta natala a Anunnakilor, la Terra. Odata cu construirea bazei de pe Orion, acum dureaza 3600 de ani sa faca o rotatie completa.
In misiunea lor de a cauta aur, ei au aterizat pe cateva planete din sistemul nostru solar, printre care Marte (Lahmu) si Luna. Numarul anunnakilor se crede ca a fost in numar de 900, iar 600 din ei au venit pe Pamant in grupuri de cate 50 in mici aeronave de pasageri. Anunnaki erau intermediari intre Pamant si Nibiru. Au ramas pe orbita Terrei pentru ca trebuiau sa distribuie aurul extras din mine si care urma sa fie depozitat pe partea intunecata a Lunii si pe Marte (si aici eu ma intreb, de ce nu l-au si nu am plecat direct catre Niburu?).
Sumerienii au fost primii care au notat prezenta anunnakilor. Acestia le-au dat informatii privind crearea sistemului solar si despre planetele acestuia. I-au invatat cum sa-si construiasca orase, ferme si nave cu ajutorul carora sa zboare. Aveau informatii despre astronomie pe care oamenii de stiinta abia acum au inceput sa le descifreze.
Anunnaki aveau doi conducatori, Enlil si Enki. Ei detineau toata puterea si erau fii lui Anu, conducatorul suprem al celor de pe Nibiru. Enki este cel care i-a creat pe oameni cu scopul de a usura munca Anunnaki-lor ce lucrau in minele din Africa de Sud. Enlil nu a fost niciodata de acord cu Enki in privinta oamenilor, si cum el detinea controlul asupra minelor din Africa i-a luat pe oameni si i-a dus intr-un loc numit Edin, in Mesopotamia.
Mai tarziu, spre disperarea lui Enlil, Anunnaki le-au gasit foarte atragatoare pe fiicele oamenilor, si s-au casatorit cu ele. Din unirea lor s-au nascut gigantii (vezi mai jos - schelete uriase) din antichitate. Anunnaki s-au deghizat in oameni-pasari, oameni-lei, oameni-peste si alte creaturi pentru a-i face pe oameni sa-i divinizeze. Pleiadele, care au fost implicate in cele trei Ere de Aur ale Egiptului au incercat sa sfarseasca cultele religioase ale multor zei, incercand sa impuna un concept nou, de religie monoteista.
La fiecare 3600 de ani un eveniment important are loc pe Pamant, si a fost bine documentat de istoricii antici si moderni. Marele Potop din Biblie se refera la o incercare de a distruge rasa umana de sclavi de catre Enlil pentru ca s-au revoltat impotriva "zeilor" nibirieni. Enlil si Enki au fost implicati intr-o apriga disputa pentru distrugerea sau pastrarea rasei de sclavi iar din aceasta lupta pentru putere au rezultat razboaiele antice.

Schelete uriase

In timpul sondarilor pentru petrol din Sud Est-ul Arabiei Saudite un schelet gigant de 10m a fost gasit. Numai lungimea capului este de 1.3 metri. Autoritatile arabe au interzis accesul in zona. Cateva elicoptere au reusit insa, sa faca niste poze de sus.
Nephilim sunt copiii Ingerilor Cazuti. Acestia sunt cunoscuti si ca Anunnaki care locuiesc pe planeta numita Nibiru! Aceasta planeta face parte din Calea Lactee si are o orbita in jurul soarelui de 3600 de an.
Potrivit unor stiri media din perioada 2002-2003, in Carpati in Zona Bucegi (Sala Proiectiilor) s-au gasit niste schelete la fel de mari. Deasemenea s-a descoperit ca in muntii nostri exista niste coridoare si niste sali mari. Dupa ce s-a forat intr-unul din locurile indicate la examinarea pozelor facute din satelit, s-au gasit coridoare lungi si mese cu scaune mari de piatra. In interiorul muntelui, in coridoare si sali erau tot felul de desene si inscriptii. Se spune ca aceste lucruri au directa legatura cu regiunea Irak-ului si cu scrierile Sumeriene.
[Sursa]
Video pentru Giganti.
Giganti in Romania
Surse semnate de istoricul-cercetator Gh. Serbana si profesorul de istorie si filosofie Gheorghe Bârdan Raine
etc. etc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu