11 noiembrie, 2012

Oracolul Shambala declara pentru NASA

Un călugăr lama de la mănăstirea Gyandrek, de lîngă Kailas, cunoscut drept Oracolul Shambalei, a trimis o declaratie la NASA in care spune că, pe 21 decembrie 2012, Pământul, împreună cu sistemul solar, va trece prin aşa-zisa “zonă zero” a galacticii, transmite Earth-chronicles.ru.
Potrivit tibetanului, pe 21.12.2012, la ora 6.00 conform meridianului Greenwich, întreg Pământul va fi cuprins complet de întuneric. Nu va mai fi lumină sau energie electrică, iar căile de comunicare vor total inutilizabile. Liniile de comunicare vor fi intrerupte si va dispare orice sunet. Pamantul in aceasta perioada de timp va trece prin zona zero. ,,Aceasta reprezinta o stare a spatiului unde se stinge si nu poate sa se raspandeasca nici un fel de energie. Dispare campul electromagnetic al tuturor obiectelor. Nu trebuie sa va ingrijorati sau sa va speriati’’,preintampina calugarul. Intunericul va fi insotit de flashuri iluzorice de lumina cosmica si va dura aproximativ 3-4 zile. Apoi lumina soarelui va reapare. ,,Animalele pamantului vor simti din timp venirea “intunericului cosmic”  si se vor ascunde in vizuine” – spune calugarul. “Oamenii din orase nu vor presimti acest lucru si din aceasta cauza vor fi multe cazuri de pierdere a ratiunii. Multi oameni vor innebuni. Este posibil sa moara 10% din populatia pamantului.”
Oracolul Shambala in declaratia sa, a scris si cateva recomandari pentru pamanteni.
  1. Trebuie ca din timp sa va pregatiti pentru acest schimb de cicluri. Sa va terminati treburile pentru 2012 si sa nu incepeti altele. Sa va platiti datoriile.
  2. In 20.12.2012 sa luati copiii, documentele, banii cash si sa plecati din oras undeva in natura, la tara. Sa va faceti rezerve de produse si apa pentru doua luni, deoarece liniile de curent electric se vor reface incet.
  3. Sa aveti in casa provizii de apa si lemne pentru incalzire si lumanari pentru iluminat. Este bine sa plecati acolo unde exista o soba de lemne, deoarece din 21.12.2012 curentul electric va inceta sa mai existe.
  4. Legatura cu televiziunile se va intrerupe. In decursul “zilelor negre” sa inchideti geamurile si sa le acoperiti cu ceva intunecat. Sa nu va uitati in geamuri, sa nu credeti ochilor si urechilor voastre si sa nu iesiti in strada deoarece in aceasta stare energetica a pamantului veti putea vedea si auzi lucruri care in mod obisnuit nu sunt percepute si asta poate sa ii scoata din minti pe multi. Daca totusi va fi extrem de necesar de a iesi, nu plecati departe de casa deoarece va puteti rataci pentru ca nu veti putea vedea nici macar propria mana intinsa.
  5. Dupa aparitia Soarelui nu va grabiti sa va intoarceti in oras. Mai bine sa ramaneti pana la primavara undeva in natura.
Ieşirea deplină a Pămîntului din zona zero, potrivit tibetanului, se prevede a avea loc pe 7 februarie 2013. Atunci va avea loc restaurarea parţială a energiei electrice, a circulaţiei rutiere. Pînă la sfîrşitul lui martie, procesul de recuperare va fi complet.
Sfîrşitul lumii va modifica radical concepţia despre lume a oamenilor, consideră Oracolul Shambalei.
Aceasta va deveni mai spirituală. În ţările dezvoltate vor înflori diverse învăţături spirituale, ştiinţifice şi sisteme alternative de dezvoltare a individului şi a sănătăţii.
“Acest lucru va fi cel mai important impuls spre un progres al omenirii, pentru o lungă perioadă de timp”, a concluzionat călugărul.
Nota : Eu personal, sunt convins ca in 21.12.2012 nu se va intampla nimic din cele scrise mai sus. Insa, atunci cand astfel de informatii sunt luate in seama de catre NASA, ma vad nevoit sa va aduc la cunostinta aceste informatii, cum am facut-o si pana acum. Sunt convins ca lumea se schimba si se va schimba in continuare, ca umanitatea se afla la o granita ideologica, morala, economica, etc. si ca lumea in curand va trece la o noua forma de guvernare globala. Sunt convins ca si pamantul cu intregul nostru sistem solar se deplaseaza in spatiu trecand dintr-o zona in alta si asta in mod evident va aduce cu sine transformari climaterice, energetice, vibrationale, care se vor manifesta evident atat asupra comportamentului nostru particular si social, cat si asupra constiintei noastre. Sunt constient ca Era Vulpii se termina, era in care a dominat minciuna, siretlicul, magia, etc. si incepe o era noua cu tot ce de aici rezulta – Era Lupului. Pana acum am trait 1600 de ani ca si cum ar fi fost noaptea. 2013 este ca si cum primele secunde ale rasaritului, dupa care Soarele, Adevarul, Noua Era, treptat se va ridica deasupra orizontului si treptat va deveni zi. Aceasta noua zi va dura 1600 de ani. Va fi ziua lupului.
Cu toate acestea, poate ca nu este rau ca in casa sa existe un rucsac cu toate cele necesare si descrise mai sus, haine groase, incaltaminte rezistenta, documentele, chibrite, lumanari, un cutit, toporas, etc. pe care sa poti pune mana si sa pleci daca pamantul va da semne in acele zile ca ceva se intampla sau se pregateste. De regula, Pamantul da o multime de semne inainte ca ceva semnificativ sa se intample. Pasarile si animalele incep sa se comporte ciudat. Pamantul in sine vibreaza diferit inaintea marilor evenimente. Pana la urma, nici macar ingerii nu stiu cand si ce se va intampla in aceasta directie. Doar Dumnezeu stie.
Eu personal, nu ma ingrijorez, deoarece daca asa ceva se va intampla, nu de fenomen trebuie sa ma tem ci de oameni care pot sa isi piarda ratiunea, mintea si pot avea comportamente necontrolate.

[Sursa]

2 comentarii:

  1. Daca e necesar doar un grup de cateva sute indivizi sa provoci ploaia cu "dansul ploii", oare ce se intampla cand cateva miliarde cred ca pe 21 dec 2012 vine sfarsitul lumii?
    Presupun ca o sa aflam curand, cam multa mediatizare totusi, parca se planuieste ceva ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timpul confirma sau distruge miturile .... depinde cum le percepe fiecare.

      Ștergere