26 octombrie, 2012

Saptamana Arhanghelilor - 28 octombrie - 5 noiembrie 2012

In perioada 28 octombrie - 5 noiembrie va avea loc Saptamana Arhanghelilor si va invitam cu drag sa veniti alaturi de noi.

Ne propunem să compensam impactul malefic al Halloween-ului şi promovam organizarea în aceeaşi perioadă a Săptămânii Îngerilor, manifestare spirituală care se derulează simultan în mai multe oraşe din ţară şi din străinătate. Prin această iniţiativă unică la nivel planetar, mii de oameni apelează la unison graţia şi susţinerea lumii îngerilor. Astfel că fiecare dintre noi avem de ales: teroarea demonilor sau binecuvântarea paradisului. Ambele ne sunt la îndemână, alegerea e a noastră!

Vor avea loc expozitii de pictura cu tema "Lumea ingerilor", conferinte cu invitati care vor vorbi de angeologia crestina, teatru de papusi pentru copii, teatru initiatic pentru cei mari, concerte de muzica inspirata de ingeri, filme documentare despre ingeri.

Saptamana ingerilor are deja o traditie de 9 ani si este al treilea an in care acest eveniment poarta denumirea de Saptamana Arhanghelilor, deoarece vom celebra Arhanghelii.
   [Sursa]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu