17 februarie, 2011

Teama, Spaima si Frica - Neale Donald Walsch
Neale Donald Walsch (deasemenea cunoscut ca Neale Marshall-Walsch) (nascut pe 10 septembrie 1943) este autorul american al seriei Conversatii cu Dumnezeu. Cartile care compun pana in acest moment seria sunt: Conversatii cu Dumnezeu (vol 1-3), Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Noile revelatii, Dumnezeul de maine, Ce vrea Dumnezeu, Acasa cu Dumnezeu: intr-o viata care nu se termina niciodata, Mai fericit decat Dumnezeu si ultima sa carte Cand totul se schimba, schimba totul.

Biografie

Neale Donald Walsch s-a nascut in Wisconsin, Milwakee pe data de 10 septembrie 1943 si a fost crescut de catre familia sa in spiritul romano-catolic, familia incurajandu-i calatoria spre adevarul spiritual. A studiat Biblia, Rig Veda si Upanishadele. El spune ca scrierile sale nu sunt venite prin channeling, dar ca sunt mai degraba inspirate de Dumnezeu si pot ajuta o persoana sa se raporteze la El printr-o perspectiva moderna. Dumnezeu in cartile sale, spre exemplu, spune ca “nu exista nimic ce trebuie sa faci”. 
  Walsch crede intr-un Dumnezeu panteistic, care doreste sa se exprime ca nefiind egoist. Viziunea lui Neale Donald Walsch este o expansiune si unificare a tuturor teologiilor pentru a le conferi o mai mare  relevanta in zilele noastre. El a infiintat miscarea spirituala Humanity’s Team, al carui scop este sa comunice si sa implementeze credintele sale din Noua Spiritualitate, in mod special pe aceea ca noi suntem Una cu Dumnezeu si UNA cu viata, intr-o stare comuna de a fi.
[Sursa] 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu