09 septembrie, 2010

Mărturisirile lui Insider - membru al familiei elitare / Откровение Инсайдера

Ceva neobișnuit s-a petrecut în septembrie 2005 pe forumul godlikeproductions.com, timp de câteva zile, fapt care a provocat numeroase discuții pe net.
Cineva, autointitulându-se Insider, s-a prezentat ca membru al elitei care conduce lumea și a promis că va raspunde la orice întrebare care îi va fi adresată. La început parea o nouă farsă de pe internet, dar mai apoi totul a luat o cu totul altă întorsătură. 
Oricine care are cunoștințe de dialectică știe, că răspunsurile sub formă de întrebări, intenționat provocă alte întrebări, mod folosit și de Insider, pentru a ajunge la adevăratul sens al fenomenelor. Una din primele întrebări venite din partea lui Insider fiind: "Voi credeți că trăiți pe o planetă anume. Oare chiar așa să fie?"
Următoarele răspunsuri pe care le-a dat această persoană, au demonstrat că are cunoștințe profunde de filosofie, istorie, metafizică, magie, politică, economie etc. Răspunsurile sunt foarte originale și detaliate, majoritatea din ele punându-te pe gânduri. E de luat în considerare faptul că Insider răspundea foarte repede la toate întrebările care îi erau adresate, indiferent din ce domeniu făceau parte.
Cei mai sceptici au încercat să caute pe internet expresiile folosite de Insider în raspunsurile lui, căutând să demonstreze că doar face un copy/paste și dă raspunsuri, dar încercările lor au eșuat. Unii oameni au fost dezamăgiți, alții, dimpotrivă, foarte interesați de discuții, în final s-a ajuns la un dialog, care aducea atat de multe informatii inedite, pe care acum poți să le studiezi ani întregi.
Dacă e greu de crezut așa ceva, citiți mai departe....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu