15 august, 2010

HOME - film documentar recomandat

Un documentar fascinant despre salvarea planetei, fapt pentru care ne-au mai rămas doar 10 ani, dupa cum susțin majoritatea savanților. 10 ani în care încă se mai poate preîntâmpina o catastrofă ecologică globală. Filmul este o chemare de a ne uni și salva planeta, anume din acest motiv youtube.com îl difuzeaza gratis iar cei care au drepturi de autor nu-l folosesc în scopuri comerciale. De remarcat este faptul ca acest film a primit suportul grupului PPR și al celor 88.000 de angajați din toata lumea. Grupul PPR dispune de branduri precum Gucci, YvesSaintLaurent, Sergio Rossi, Boucheron, Bottega Veneta, Alexander McQueen, Stella McCartney, Balenciaga Redcats, Conforama sau Puma.
Filmul regizat de Yann Arthus-Bertrand și produs de Luc Besson este o invitație pentru oamenii din toate colțurile planetei să descopere bogația și diversitatea din jurul nostru în timp ce învață despre problemele sociale și cele ale mediului înconjurator.
Filmul a fost realizat cu o tehnologie moderna de ultimă oră – toate cadrele fiind filmate din aer iar echipa filmului a vizitat peste 50 de țări pentru a ne oferi o imagine planetară.
E timpul de a lua decizii și de a le respecta, totul poate începe de la fiecare din noi, prin acțiunile noastre zilnice și educarea noii generații în spiritul salvării Terrei. Să lăsăm egoismul la o parte pentru ca generațiile viitoare să aibă un loc sub soare (fără să se ardă)!
Vezi varianta în engleză a filmului aici.
Vezi varianta în rusă a filmului aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu