01 aprilie, 2010

Avem o altă istorie a omenirii? sau despre tehnologia Civilizaţiei Zeilor Egiptului Antic

Filmul documentar "Enigmele Egiptului Antic" ("Загадки Древнего Египта-Технологии богов"2006) este bazat pe un material unic, care a fost filmat în timpul mai multor expediţii şi se bazează pe fapte şi ipoteze, care în mod intenţionat au fost ascunse publicului larg de către cercurile ştiinţifice din toată lumea, pentru a nu dărama imaginea obişnuită a trecutul îndepărtat al umanităţii. Un număr mare de sit-uri arheologice sunt înschise publicului iar filmarea lor este interzisă.
Astfel, mulţi dintre noi vor vedea pentru prima dată informaţii interesante. Realizatorii filmului (cercetători şi savanţi ai Laboratorului de Istorie Alternativă din Rusia - Andrei Sklyarov, Oleg Pavlov, Andrei Jukov cu ajutorul Fondului "Al III mileniu" ("III тысячилетие") au decis să nu se bazeze pe o teorie sau alta, dar numai pe fapte, măsurători, logică şi gandire pragmatică. O astfel de abordare duce inevitabil la concluzia că Egiptul Antic a fost leagănul unei civilizatii foarte avansate (posibil mai avansată chiar şi decat cea contemporană), care au trăit acolo cu cateva mii de ani înaintea primilor faraoni (cand se presupune de istoriografia oficială că au fost construite primele piramide). Civilizaţia respectivă, este denumită de cei mai vechi egipteni in scrierile lor hieroglifice ca Civilizaţia Zeilor.
În Partea I a documentarului, intitulată "Tainele celor şapte piramide" se vorbeşte despre faptul ca în Egipt există peste o sută de piramide, dintre care şapte sunt radical diferite de toate celelalte prin metodele şi tehnologiile de construcţie. Ele sunt atât de diferite de restul piramidelor societăţii antice egiptene, încat asta permite concluzionarea faptului că au fost construite cu mult timp înainte de primii faraoni.
Chiar dacă autorii recomandă o pauza la jumatatea filmului, eu l-am vazut pe tot din prima (2 h 33 min.) fiind foarte captivant prin faptele prezentate şi abordarea expusă!
Pentru varianta în engleza Click aici (partea 1/6)
Mai jos aveţi varianta full, dar în rusă a documentarului.
Vizionare placută!

Un comentariu:

  1. http://www.scribd.com/doc/73921379/Petre-Morar-Dacia-Ariana
    da o civilizatie avansata pentru ca au pornit de pe teritoriul actualei noastre tari, istoria Egiptului este are stramosi ai nostrii , primii faraoni au plecat de aici, primii zei au fost ai nostrii.

    RăspundețiȘtergere